Trimzwemmen voor jeugd

Ben je 15 jaar of ouder en wil je graag 1 keer per week zwemmen en je zwemtechniek en je conditie verbeteren? Wij bieden trimzwemmen voor jeugd. In een uitdagende training kun je werken aan conditie, spierkracht en aan zwemtechniek.

Bij het trimzwemmen doe je niet mee aan wedstrijden. Zo kun je het zwemmen eventueel goed combineren met een andere sport of hobby. Je bent van harte welkom een paar keer mee te doen en te ondervinden hoe leuk het is.

Vragen? zwemmen@zvv-vaassen.nl


Trimzwemmen voor masters

Heb je eerder veel gezwommen, dan ben je het vast en zeker niet verleerd. Met onze Masters kun je werken aan je conditie en je zwemtechniek. Voor elk niveau is er een uitdagende training, waarbij ook gezelligheid een grote rol speelt. Kun je alleen de schoolslag? Geen excuus, bij ons kun je bijleren zoveel je wilt!


Bij de KNZB heten oudere zwemmers (20 jaar en ouder) “Masters”. De naam van deze groep zwemmers doelt slechts op de leeftijd van de zwemmers, niet speciaal op hun zwemvaardigheden.
De groep Masterzwemmers van ZVV is de laatste jaren gegroeid en bestaat momenteel uit zwemmers tussen de 20 en 55 jaar. Elke Master stelt zichzelf een doel voor de trainingen; ieder vanuit zijn/haar eigen zwemachtergrond en ambitie. Mocht je toch eens graag een officiële tijd willen laten noteren, dan kan dat. Lees hier over meer onder Wedstrijdzwemmen voor Masters.


Je bent altijd welkom om een keer tijdens een training te komen kijken, met de trainer te praten en – liever nog - een paar keer mee te trainen voor je besluit om van zwemmen een goede gewoonte te maken.

Vragen? zwemmen@zvv-vaassen.nl