Splash

Splash is een zwemtraining die kinderen verder brengt waar de zwemlessen ophouden. Kinderen kunnen hun zwemvaardigheid en conditie verbeteren en werken aan hun zwemtechniek. Met een zeer gevarieerd programma worden de kinderen getraind in het zwemmen onder water, het verbeteren van de verschillende zwemslagen, duiken, koprollen, keerpunten maken, zwemmen met alleen je benen of met alleen je armen. Kleine wedstrijdvarianten en af en toe een spelelement zijn er om elkaar uit te dagen.


Elke woensdagavond, tussen 18.00 uur en 18.55 uur (met uitzondering van de schoolvakanties) wordt de training verzorgd door onze hoofdtrainer zwemmen, Jacqueline de Waal. Zij verzorgt samen met een paar hulptrainers de Splash-trainingen.

Kinderen in de basisschoolleeftijd, in bezit van een A- en een B-diploma zijn welkom een paar keer mee te komen doen om te ervaren of zij het leuk vinden. Als je het leuk vindt, word je lid van onze zwemvereniging door een inschrijf- en een incassoformulier in te vullen.

  • slide
  • slide
  • slide
  • slide

Eens in de 3 weken wordt er bij de Splash aandacht besteed aan waterpolo door middel van wat opdrachtjes en spelletjes met de bal.
Kom je erachter dat meer spelelement en balvaardigheid iets voor jou is, dan biedt ZVV een MiniPolo training aan op vrijdagavond van 19.00 uur tot 19.45 uur. Deze training is op waterpolo georiënteerd en wordt verzorgd door waterpolotrainers. Deze training is dan nog in combinatie met de Splash training op de woensdag.

Als je zover bent gekomen dat je alles hebt geleerd bij Minipolo in combinatie met de Splash, dan horen wij graag van je of je van wedstrijdzwemmen of van waterpolo jouw sport wilt maken of misschien wel van allebei!

In onderling overleg stroom je door naar een andere trainingsgroep en andere trainingsdagen en –tijden.

Vragen? zwemmen@zvv-vaassen.nl