Regionale Minioren Finales 2024

Zaterdag 8 juni en zondag 9 juni organiseren wij, samen met de KNZB Regio Oost de Regionale Minioren Finales. Het belooft een mooi sportweekend te worden, waarin de zwemmers in gezonde strijd met elkaar tot mooie individuele prestaties zullen komen. Alle bestanden en bepalingen voor deze wedstrijd kun je vinden op de site van KNZB Regio Oost.


  • slide
  • slide

Welkom

Wij heten alle zwemmers en hun supporters van harte welkom in ‘ons’ thuisbad Zwem- en Sportcentrum De Koekoek , Koekoeksweg 24 in Vaassen. Op de ruime parkeerplaats kun je gratis parkeren.  Mocht de parkeerplaats vol zijn, dan is het goed te weten dat je overal in Vaassen vrij kunt parkeren. Zorg er alsjeblieft wel voor dat omwonenden en verkeer zo min mogelijk hinder hebben van jouw geparkeerde auto.


De Wedstrijden

De wedstrijden zelf zijn wedstrijden volgens de KNZB reglementen, dus eigenlijk een wedstrijd zoals alle andere wedstrijden. Natuurlijk zorgen wij voor een voorstart.

Inzwemmen beide dagen: 13.00 uur

Start wedstrijd beide dagen: 13.45 uur

De gebruikelijke wedstrijdjury wordt uitgebreid met ons eigen ETW team. Zij zorgen ervoor dat jouw tijd wordt geregistreerd met een Elektronisch Tijd Waarneming systeem. Daarvoor hangen er platen aan de kant van het zwembad. Het enige waar je als zwemmer rekening hoeft te houden, is dat je bij de trap het zwembad uitklimt en dat je ferm aantikt.

Helaas is er geen mogelijkheid tot uitzwemmen of tot inzwemmen buiten de geplande inzwemtijd om.

Foto's

Op de wedstrijddagen zullen foto-hobbyisten van ZVV rondlopen om foto’s te maken van de wedstrijd en van de zwemmers.

Medaille uitreiking GBK 2024

GBK 2024

GMF 2024

Vragen?

Je kunt onze vrijwilligers herkennen aan hun ‘crew’ t-shirt. Mocht je vragen hebben, schiet één van hen aan. Zij helpen je graag.

Heb je vooraf vragen over de wedstrijd? Dan kun je die mailen aan​​​​​​​zwemmen@zvv-vaassen.nl.