GMF 2019

Zaterdag 1 juni en zondag 2 juni 2019 organiseren wij, samen met KNZB Regio Oost, de Gelderse Minioren Finale. In deze Finale starten de snelste minioren zwemmers van Gelderland. Zij hebben zich voor deze wedstrijd weten te plaatsen tijdens het Minioren Circuit; een serie van zes zwemwedstrijden die overal in Gelderland gelijktijdig werd gezwommen. Zwemmers, gefeliciteerd!


  • slide
  • slide

Welkom

Wij heten de jonge zwemmers van harte welkom in 'ons' thuisbad Zwem- en Sportcentrum De Koekoek, Koekoeksweg 24 in Vaassen, waar je op een ruime parkeerplaats gratis kunt parkeren. Voor zo’n belangrijke wedstrijd doen onze vrijwilligers dat stapje extra om er voor iedereen een mooie dag van te maken. Immers, dat je mee mag doen is al een topprestatie!


De Wedstrijd

De wedstrijd zelf is een wedstrijd volgens de KNZB reglementen, dus eigenlijk een wedstrijd zoals alle andere wedstrijden. Wat de wedstrijd een beetje anders maakt, is dat jouw tijd wordt geklokt met een ETW, een Elektronisch Tijd Waarneming systeem. Daarvoor hangen er platen aan de kant van het zwembad. Onthoud dat je bij de trap het zwembad uitklimt en dat je ferm aantikt, maar dat deed je toch al.

Actiefoto's

Op beide dagen zullen de foto-hobbyisten van ZVV foto’s maken van de wedstrijd en van de zwemmers. Zie hier een foto-impressie van de wedstrijd vorig jaar. Zodra de nieuwe foto’s er zijn, zullen deze hier  en hier te vinden zijn.

  • slide
  • slide
  • slide
  • slide

Voor broertjes en zusjes

Op zaterdag, tussen 13.00 uur en 15.30 uur, en op zondag tussen 09.00 uur en 15.30 uur is het recreatiebad van De Koekoek geopend voor recreatief zwemmen. Mocht jouw broer of zus in de tussentijd lekker vrij willen zwemmen, dan kan dat! Ook het spraypark zal geopend zijn. Wat daar te beleven is, lees je hier. Voor kinderen van 4 t/m 16 jaar, kost de entree € 4,25. Voor volwassenen kost de entree € 4,80.

 

Sponsors & vrijwilligers

Onze sponsors en vrijwilligers zorgen er samen voor dat de wedstrijd een feestje wordt. Wij bedanken hen heel hartelijk voor hun bijdragen in al hun vormen. Zwemmers, ouders en alle belangstellenden wensen wij heel veel plezier!


  • slide
  • slide
  • slide
  • slide

Zwemwinkeltje

Op beide wedstrijddagen, wordt een zwemwinkeltje ingericht. Hier verkoopt Zwemspullen.nl alle zwembenodigdheden van de nieuwste materialen, modellen en kleuren tegen van bijvoorbeeld Arena, Funky Trunks en Funkita. Ook toebehoren, zoals zwembrilletjes, trainingsplankjes, bidons en tassen zullen er volop zijn. Mocht je alvast een indruk willen krijgen van het assortiment, neem dan een kijkje op de website.