GBK 2019

Zaterdag 7 december en zondag 8 december organiseren wij, samen met KNZB Regio Oost, de Gelderse B Kampioenschappen korte baan. Het belooft een mooi sportweekend te worden, waarin de zwemmers in gezonde strijd met elkaar tot mooie individuele prestaties zullen komen.

Alle bestanden en bepalingen voor deze wedstrijd kun je vinden op de site van KNZB Regio Oost.


  • slide
  • slide

Welkom

Wij heten alle zwemmers en hun supporters van harte welkom in ‘ons’ thuisbad Zwem- en Sportcentrum De Koekoek , Koekoeksweg 24 in Vaassen. Op de ruime parkeerplaats kun je gratis parkeren.  Mocht de parkeerplaats vol zijn, dan is het goed te weten dat je overal in Vaassen vrij kunt parkeren. Zorg er alsjeblieft wel voor dat omwonenden en verkeer zo min mogelijk hinder hebben van jouw geparkeerde auto.


De Wedstrijd

De wedstrijd zelf is een wedstrijd volgens de KNZB reglementen, dus eigenlijk een wedstrijd zoals alle andere wedstrijden. Natuurlijk zorgen wij voor een voorstart.

Inzwemmen beide dagen: 12.45 uur

Start wedstrijd beide dagen: 13.30 uur

De gebruikelijke wedstrijdjury wordt uitgebreid met ons eigen ETW team. Zij zorgen ervoor dat jouw tijd wordt geregistreerd met een Elektronisch Tijd Waarneming systeem. Daarvoor hangen er platen aan de kant van het zwembad. Het enige waar je als zwemmer rekening hoeft te houden, is dat je bij de trap het zwembad uitklimt en dat je ferm aantikt.

Om iedereen een zitplaats te kunnen bieden, is ook de ruimte rondom het recreatiebad beschikbaar. Helaas is er geen mogelijkheid tot uitzwemmen of tot inzwemmen buiten de geplande inzwemtijd om.

Zwemwinkel

Zowel op zaterdag als op zondag, wordt in de hal van het sportcentrum een zwemwinkeltje ingericht. Hier verkoopt Zwemspullen.nl  alle zwembenodigdheden van de nieuwste materialen, modellen en kleuren van bekende merken als  Arena, Funky Trunks en Funkita. Ook toebehoren, zoals zwembrilletjes, trainingsplankjes, bidons en tassen zullen er volop zijn. Mocht je alvast een indruk willen krijgen van het assortiment, neem dan een kijkje op hun website.

 

Foto's

Op beide wedstrijddagen zullen foto-hobbyisten van ZVV rondlopen om foto’s te maken van de wedstrijd en van de zwemmers.

Foto's prijsuitreikingen | Foto’s langs en in het bad

Vragen?

Je kunt onze vrijwilligers herkennen aan hun ‘crew’ t-shirt. Mocht je vragen hebben, schiet één van hen aan. Zij helpen je graag.

Heb je vooraf vragen over de wedstrijd? Dan kun je die mailen aan​​​​​​​zwemmen@zvv-vaassen.nl.